Jeugdtraining
Ohana is Hawaïaans voor familie. Zo zien wij ook alle leden en zo gaan we ook met elkaar om. De wortels van deze sport komt uit veel verschillende landen, maar is echt ontwikkeld in Hawaii. Om deze prachtige sport door te laten groeien willen wij graag onze kennis delen. De jeugd is immers de toekomst.

Wie kunnen er meedoen?
Iedereen vanaf 6 jaar kan bij ons terecht!

Voor jongens en voor meisjes is kempo/kickboksen een leuke sport. Tijdens de jeugdtraining wordt kempo/kickboksen op een speelse manier aangeleerd. Op een verantwoorde, niet-agressieve manier leren kinderen met elkaar omgaan en worden de beginselen van het kempo/kickboksen overgebracht. Door het beoefenen van kempo/kickboksen krijgen kinderen (en volwassenen) een betere motoriek en fysieke gesteldheid, een groter concentratievermogen, meer zelfvertrouwen en discipline.

Wat leer je?
Concentratie, lenigheid en zelfbeheersing om maar eens wat te noemen. Dat zijn een heleboel moeilijke woorden. Maar in ieder geval leer je op speelse manier je lichaam goed te bewegen en daar kun je een heel leven lang plezier van hebben.

Bij Budo vereniging Kempo Ohana Achterhoek (KOA) trainen bij de jeugd kinderen van een leeftijd van 6 t/m 13 jaar zodat de kinderen onderling op hetzelfde ontwikkelingsniveau zitten. Door deze indeling kunnen ze met hun eigen leeftijdgenootjes trainen.

Wat heb je nodig?
Om te beginnen moet je er zin in hebben! Je traint in het begin in je gymkleding of trainingspak. Besluit je na een tijdje dat je er mee door wilt gaan dan kun je bij de vereniging voordelig een kempo pak kopen!

De eerste les is gratis!
Meld je aan voor een gratis proefles
Voor de proefles is een kempopak nog niet nodig, gemakkelijk zittende sportkleding is voldoende. Schoenen zijn niet nodig. We trainen met blote voeten op de mat.

Kom gerust eens kijken, dan kun je zelf zien hoe leuk het is!

De training is elke donderdag van 18.00 tot 19.00