Welkom

Al vele jaren wordt door David Zeelmaekers in Lichtenvoorde enZieuwent  lesgegeven in de krijgskunst Kempo en andere vormen van Martial Arts. Begin 2011 is de stichting Kempo Kajukenbo Bond Nederland opgericht en in 2018 is de stichting overgegaan naar Budo vereniging KOA met als doel mensen bewuster te maken van hun weerbaarheid in een steeds minder tolerante maatschappij. Waar veel mensen denken dat een krijgskunst een agressieve sport zou zijn, is dit een grote misvatting. De filosofie is dat men juist door een grotere mentale weerbaarheid minder snel in conflicten terecht zal komen.

Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met de stijlen van de krijgskunst die bij de Stichting Kempo Kajukenbo Bond Nederland worden aangeleerd. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met ons op.

We hopen u snel te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

P1050391